Contact & Aanmelden

Aanmelden kunt u van maandag t/m donderdag van 09:00 – 13:00 uur.
Tel. 0575-491157. Mevrouw M. Slagter verzorgt het secretariaat.

E-mail: pccjoppe@planet.nl
Huzarenlaan 19, 7215ED Joppe

Actuele wachttijden intake/behandeling Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ
De wachttijd per behandelaar:

(de wachttijd wordt maandelijks bijgesteld, laatste update 6 mei 2024).
In overleg met uw huisarts (verwijzer) kan hiervan afgeweken worden afhankelijk van de beschikbaarheid van de behandelaar en de urgentiegraad van de problematiek
Er is geen wachttijd tussen de intake en de feitelijke psychotherapie. Er is soms een verschil in wachttijd per zorgverzekeraar.*
In overleg met u wordt zo snel mogelijk bepaald bij welke therapeut u terecht kunt, waarbij rekening gehouden wordt met uw klachten en eventuele voorkeur.

*Indien de wachttijd voor u te lang is kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.

De intake en therapie wordt gedaan door dezelfde hoofdbehandelaar. Zo nodig wordt door een basispsycholoog aanvullend onderzoek gedaan.
De intake, te weten een klachten- en persoonlijkheidsonderzoek, en de psychotherapie zijn geen gescheiden onderdelen. Er vinden tijdens deze diagnostische fase meerdere therapiegesprekken plaats. De intake wordt formeel afgesloten met de ondertekening van het behandelplan, dat gezamenlijk met u tot stand is gekomen.