Drs. Karen Bekkers

CIMG2311Welkom op deze website.

Ik ben Karen Bekkers (1957)

Ik ben gz-psycholoog en psychotherapeut.

Na mijn studie pedagogie (gezinsleer) ben ik begonnen met de psychotherapie-opleiding aan de RINO in Amsterdam.

Ik heb ervaring opgedaan in verschillende functies en met verschillende doelgroepen in de geestelijke gezondheidszorg en sinds 2007 werk ik samen met collega-psychotherapeuten in een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk.

Mijn basis is kinder-en jeugdpsychotherapie. Inmiddels zie ik ook jong adolescenten en volwassenen en ben ik bezig mij te specialiseren in relatie -en gezinstherapie. Op de gezinstherapie wil ik mij steeds verder gaan toeleggen.

Ook ben ik psychotraumatherapeut kinderen/jeugd/jong adolescenten en volwassenen.

Naast mijn psychotherapieopleiding heb ik  een opleiding in de gedragstherapie, in de systeemtherapie en een opleiding tot EMDR therapeut.

Recent en heb ik de opleiding tot supervisor NVP afgerond.

Met mijn kennis en ervaring probeer ik zoveel mogelijk aan te sluiten bij de vraag van clienten. Hulpverlening duurt soms langer, soms korter maar in alle gevallen probeer ik zo snel mogelijk te komen tot een gezamenlijk plan waarin een ieder zich kan vinden.

Ik ben behandelaar zowel in de basis- als in de specialistische ggz.

De kosten voor behandeling vanaf 18 jaar, worden in beide gevallen vergoed door de zorgverzekeraar.  Voor de vergoeding door uw zorgverzekeraar is een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid om zelf de kosten te dragen. In dat geval wordt een tarief berekend van 95,- euro per 60 minuten. Deze kosten kunt u eventueel zelf van uw aanvullende verzekering terugkrijgen.

N.B. ik doe mijn best mijn website up-to-date te houden, momenteel is deze in beweging en het kan zijn dat u dingen mist,  vragen heeft?  In dat geval kunt u natuurlijk de praktijk bellen, dagelijks van 9.00 uur- 13.00 uur, behalve op vrijdag, op telefoonnummer 0575-491157.

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie.
  • Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten.
  • Nederlands Instituut voor Psychologen.
  • Vereniging EMDR Nederland.

Registraties:

  • Ingeschreven als psychotherapeut in het BIG-register onder nummer 99047912316.
  • Ingeschreven als gz-psycholoog in het BIG-register onder nummer 79047912325.
  • Kamer van Koophandel nummer van de praktijk: 0820269

Tot slot:

  • Hoe mijn zorg geregeld is, staat in mijn kwaliteitsstatuut
  • Bescherming van persoonsgegevens, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), staat beschreven in mijn privacy statement