Drs. Suzanne Krijgsveld

Suzanne Krijgsveld (1964) is psychotherapeut en gezondheidszorg(g.z.)psycholoog en heeft BIG-registraties* voor beide. Zij staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Psychotherapie. Sinds 2000 is zij verbonden aan PCC Joppe.

Lid LVVPNVP, lid Vereniging EMDR Nederland (VEN).

Mijn behandelingen richten zich op individuele volwassenen en adolescenten vanaf 18 jaar. Zo nodig, en indien gewenst, kunnen de partner of andere (oud-)gezinsleden bij de behandeling betrokken worden.

U kunt bij mij o.a. terecht voor:
Stagnaties en stoornissen in de persoonlijkheidsontwikkeling, depressie, angst, stress, onzekerheid en spanning, problemen na nare of traumatische ervaringen, losmakingsproblemen, werkgerelateerde problemen in samenhang met persoonlijkheidskenmerken, medisch onverklaarbare lichamelijke klachten die een psychische oorzaak lijken te hebben, relatie- en communicatieproblemen in samenhang met persoonlijkheidskenmerken.

Ik werk integratief, d.w.z. vanuit psychodynamisch, cognitief, systeem en schematherapeutisch referentiekader.

Ook kunt u bij mij terecht voor EMDR bij psychische trauma’s.

Kernwoorden: gevoelens ervaren, verdragen, begrijpen (vanuit het verleden) en accepteren; hier wensen en grenzen op afstemmen. Ik-ontwikkeling. Realistisch denken. Leren meer de regie over het eigen leven te nemen.

In 1993 ben ik afgestudeerd als psycholoog (afstudeerrichting klinische neuropsychologie) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik de 5-jarige parttime postdoctorale opleiding tot psychotherapeut gedaan bij de RINO in Amsterdam. Vervolgens heb ik nog veel kortere opleidingen, cursussen en trainingen gedaan op het gebied van o.a. Schematherapie, EMDR, Kortdurende Psychodynamische Psychotherapie; etc.
Ik heb ervaring binnen een psychiatrische (poli)kliniek en deeltijdbehandeling; verpleeghuis (neuropsychologisch onderzoek), Arbo-unie en RIAGG (training omgaan met werkstress) en werk sinds 2000 zelfstandig als vrijgevestigd therapeut met mijn collega’s binnen PCC-Joppe.

Ik werk in de praktijk op dinsdag, woensdag en donderdag.

Ik heb contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars en werk zowel in de Basis-ggz als in de Specialistische ggz. Hier vindt u een overzicht van de zorgverzekeraars met wie ik een contract gesloten heb.

Vergoedingen, tarieven en betalingsvoorwaarden vindt u hier.

Hoe de zorg geregeld is, staat in mijn Kwaliteitsstatuut

Ik hecht belang aan bescherming persoonsgegevens. Hoe met informatie in de praktijk wordt omgegaan, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staat beschreven in mijn privacy-statement.

Mijn praktijk wordt elke 5 jaar gevisiteerd, te zien aan het LVVP-certificaat-logo. Zie voor meer informatie: https://lvvp.info

Persoonlijke AGB-code: 94003435                                                     
Praktijk AGB-code: 94003101
KvKnummer: 08197489
*BIG: 99051748416 (psychotherapeut) / 79051748425 (GZ psycholoog)